Resultaat na 3-5 afspraken

90% RSI-behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Heb ik RSI?

Heb je voortdurende pijnklachten in je schouder, arm, hand of nek? Wordt je klacht erger door regelmatig computer- of smartphone gebruik of maak je vaak herhalende bewegingen waardoor de pijn verergerd wordt? Door middel van het KANS model kan relatief eenvoudig worden bepaald of jij RSI hebt.

Wat is het?

RSI is een verzameldiagnose voor allerlei klachten aan schouder, arm, pols, nek, elleboog, hand of vingers. RSI kan resulteren in spanningshoofdpijn. Langdurig herhalende beweging of de afwezigheid van beweging (statische houding) is gewoonlijk  de oorzaak van RSI. Pijnklachten die onder de verzamelnaam RSI vallen zijn onder meer golfarm en muisarm en meer recent de Whatsapp-duim. RSI komt veelvuldig voor bij mensen die regelmatig met computers werken. Je ziet RSI ook bij andere (beroeps)groepen waarbij de combinatie repeterende handelingen en weinig andere beweging een rol speelt. Denk hierbij aan kappers, musici, studenten e.d.

Njip Pijnverlichting behandelt succesvol je RSI

RSI is een klacht die vaak plotseling ontstaat, maar vervolgens erg hardnekkig is. Veel therapieën hebben een tijdelijke werking, maar na enige tijd komen de klachten weer terug. Het is belangrijk om deze pijnklacht grondig te behandelen en daar niet te lang mee te wachten. Een recente RSI-klacht kan vaak snel en definitief opgelost worden. Een chronische klacht, die vaak al maanden of jaren bestaat moet langer worden behandeld en geeft minder kans op volledig herstel. Vaak blijft de aandoening een zwakke plek in het lichaam.

Njip past een moderne, holistische benadering toe. Een fysieke behandeling van de rug, schouders, nek en hoofd wordt gecombineerd met aanpassingen in het voedings- en bewegingspatroon. Deze behandeling geeft verbazingwekkend goede resultaten bij RSI-klachten. Zelfs als er elders al eerdere behandelingen zijn uitgevoerd zonder blijvende resultaten. 

Kom langs als je klachten hebt!

Veel mensen hebben pijnklachten, zoals een tennniselleboog, CTS , TOS etc. Duizenden kennen hetzelfde probleem als jij en zoeken een oplossing. Kies voor een beter leven zonder pijn en start je behandeling bij Njip. Wil je eerst kennismaken en bespreken wat we voor je kunnen doen, kies dan voor een Pijnscan. Ga je meteen voor het optimale resultaat dan nodigen we je uit voor een Integrale Pijnintake.

RSI

Maak een afspraak en sla de weg in naar een pijnvrij leven

  • Of je nu veel of weinig pijn hebt, pijn is nooit fijn! Je wilt graag sporten, lopen, tillen en autorijden maar door de pijn is dat amper meer mogelijk.
  • Zodra je bij Njip binnenkomt gaan wij aan de slag om op een effectieve manier je pijn te laten verdwijnen.
  • Maak nu meteen een afspraak en ga op weg naar een pijnvrij leven!

Behandeling bij Njip de Kliniek voor Pijnverlichting

Nadat duidelijk is waar de pijn vandaan komt wordt er in overleg met jou een behandelplan opgesteld. We vertellen je ook meer over de methode die we gaan toepassen om bijvoorbeeld schouder-, nek-, of armklachten te bestrijden. Daarna starten we meteen met de behandeling. We beloven je dat  je binnen enkele afspraken al een goed merkbaar positief verschil in pijn ervaart.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92