fbpx

Over Njip

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting

‘ Wat een aparte naam’ , is vaak de eerste reactie van mensen als we hen vertellen over NJIP, onze Alkmaarse vestiging. Is het een afkorting of staat het ergens voor?

Elders op deze site kan je uitgebreid lezen over de spectaculaire resultaten die we behalen met onze nieuwe, moderne methode om pijn te verlichten en zelfs vaak volledig weg te nemen. Dat heeft natuurlijk te maken met die methode waarmee wij onze klanten behandelen. Het heeft echter ook te maken met de specialistische opleiding van de pijntherapeuten. En meer nog heeft dat van doen met onze wil en overtuiging dat we mensen willen begeleiden naar een leven zonder grenzen. Zonder pijn. Waarin alles weer mogelijk is.

Aslin tijdens behandeling van rugklachten

De eerste stap is het lokaliseren van de grondoorzaak van de pijn en vervolgens het opheffen van die oorzaak; we keren de pijn als het ware om.
Dat is NJIP ten voeten uit: NJIP is het omgekeerde van PIJN.

Erik verbetert de functie van de enkel voor betere sportprestaties

Waarom hebben wij NJIP opgericht?

Soms is er een duidelijke reden waarom mensen met pijn leven, in andere situaties is er pijn zonder aanwijsbare reden. Het is bewezen dat pijn een negatief effect heeft op het levensgeluk van mensen. Of het nu gaat om een blessure die een sporter ervan weerhoudt zich op de gewenste manier in te spannen, hinderlijke pijn die na een ongeval of operatie resteert, of pijn die ontstaat als gevolg van ziekte. Pijn houdt mensen tegen om doelen te bereiken, hun leven de gewenste invulling te geven.

Liever leven we zonder pijn of, als het niet anders kan, met zo weinig mogelijk pijn. Maar we weten niet altijd hoe we dit doel, pijnloos of met zo min mogelijk pijn leven, kunnen bereiken.

Gelukkig ontdekken steeds meer mensen de nieuwe, effectieve methode, die in korte tijd verbazingwekkende resultaten boekt.
Het is de NJIP-methode, die uw pijn omkeert en laat verdwijnen.

NJIP heeft twee doelen;

  • Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
  • Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Historie

De man die grondlegger is van de NJIP methode, en verantwoordelijk voor het opleiden van nieuwe behandelaars is Richard Kooijman. Richard is zelf ervaringsdeskundige en in 2015 met deze bijzondere methode behandeld nadat hij in 2009 een whiplash opliep bij een zwaar auto ongeluk. Jarenlang leefde hij dagelijks met veel pijn. Maar in 2015 werd hij al na enkele behandelingen  genezen verklaard. Hij was pijnvrij en zijn klachten behoorden tot het verleden. Hij was hiervan zo onder de indruk dat hij besloot om alle opleidingen en cursussen te doen die nodig waren om de methode zelf te leren toepassen.

Richard behandelt probleem na een achillespees operatie

In zijn zeer succesvolle kliniek in Winkel (NH) helpt hij mensen met allerhande pijnklachten. De resultaten van zijn inspanningen zijn bijna niet te geloven. Om meer mensen te laten profiteren van de behandeling is Richard al jaren bezig pijntherapeuten op te leiden. Dit heeft geresulteerd in de oprichting van de NJIP -kliniek in Alkmaar in 2019, waar Richard en zijn collega’s mensen met allerlei pijnklachten behandelen om hen een prachtig leven zonder de beperkingen van pijn te bieden.

Kliniek voor Pijnverlichting
Hamsterkoog 11B
1822CD Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-350X112