Over Njip

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting

‘ Wat een aparte naam’ , is vaak de eerste reactie van mensen als we hen vertellen over NJIP, onze Alkmaarse vestiging.
Is het een afkorting of staat het ergens voor?

Elders op deze site kan je uitgebreid lezen over de spectaculaire resultaten die we behalen met onze nieuwe, moderne methode om pijn te verlichten en zelfs vaak volledig weg te nemen. Dat heeft natuurlijk te maken met die methode waarmee wij onze klanten behandelen. Het heeft echter ook te maken met de specialistische opleiding van de pijntherapeuten. En meer nog heeft dat van doen met onze wil en overtuiging dat we mensen willen begeleiden naar een leven zonder grenzen. Zonder pijn. Waarin alles weer mogelijk is.

Therapeut tijdens behandeling

De eerste stap is het lokaliseren van de grondoorzaak van de pijn en vervolgens het opheffen van die oorzaak; we keren de pijn als het ware om. Dat is NJIP ten voeten uit: NJIP is het omgekeerde van PIJN.

Behandelkamer

Waarom hebben wij NJIP opgericht?

Soms is er een duidelijke reden waarom mensen met pijn leven, in andere situaties is er pijn zonder aanwijsbare reden. Het is bewezen dat pijn een negatief effect heeft op het levensgeluk van mensen. Of het nu gaat om een blessure die een sporter ervan weerhoudt zich op de gewenste manier in te spannen, hinderlijke pijn die na een ongeval of operatie resteert, of pijn die ontstaat als gevolg van ziekte. Pijn houdt mensen tegen om doelen te bereiken, hun leven de gewenste invulling te geven.

Liever leven we zonder pijn of, als het niet anders kan, met zo weinig mogelijk pijn. Maar we weten niet altijd hoe we dit doel, pijnloos of met zo min mogelijk pijn leven, kunnen bereiken.

Gelukkig ontdekken steeds meer mensen de nieuwe, effectieve methode, die in korte tijd verbazingwekkende resultaten boekt.
Het is de NJIP-methode, die uw pijn omkeert en laat verdwijnen.

NJIP heeft onderstaande doelen;

  • Pijnklachten te onderzoeken en analyseren, zodat de kernoorzaak van de pijn aan het licht komt.
  • Mensen te behandelen aan pijnklachten met een moderne, revolutionaire en zeer effectieve methode .
  • Transparantie bieden tijdens de behandeling, waardoor de klant volledig inzicht krijgt in de effectiviteit van de behandeling.
  • Voorkomen dat pijnklachten terugkomen door aan klanten een langdurig, continu verbetersysteem aan te bieden, waardoor de klant lichamelijk en geestelijk in een steeds betere conditie komen, waardoor een grote weerstand tegen pijnklachten ontstaat.

Historie

De man die grondlegger is van de NJIP methode, en verantwoordelijk voor het opleidingsniveau van nieuwe therapeuten is voormalig topsporter Richard Kooijman. Hij werd in 2009 getroffen door een whiplash die hij opliep bij een zwaar auto ongeluk. Jarenlang leefde hij dagelijks met veel, vaak onverklaarbare pijn. Maar in 2015 werd hij al na enkele behandelingen  volgens deze spectaculaire therapie genezen verklaard. Hij was pijnvrij en zijn klachten behoorden tot het verleden. Danig onder de indruk besloot hij om alle opleidingen, trainingen en cursussen te volgen die nodig waren om de methode zelf te leren toepassen. Het resultaat was dat hij de therapie verder ontwikkeld heeft tot een unieke manier van pijnverlichting.

Momenteel leidt hij therapeuten op in deze unieke methode om pijnklachten effectief op te lossen.

NJIP methode

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-350X112