Betere sportprestaties

Geen blessures

Resultaat in 2 afspraken

Preventie en Prestatieprogramma

Streef je naar een steeds sterker lichaam? Vrij van blessures en overbelasting. Maak een leuze voor jezelf en werk aan je vitaliteit en activiteit. Laat ons je helpen met dit snelle en concrete programma.

Het Preventie- en Prestatieprogramma (uniek in Nederland!)

Het programma bestaat uit twee afspraken. Tijdens deze afspraken onderzoeken we handmatig ruim 120 functies van jouw lichaam. Alle zwakke plekken brengen we in kaart. Hieruit volgt een activeringsplan waarin we zorgen dat je lichaam weer optimaal gaat functioneren en in staat is om alle normale inspanningen aan te kunnen.  Na het onderzoek volgt een activeringsbehandeling van de betreffende spieren, gerichte oefeningen en voedingsadvies om je lichaam zo sterk te maken als nodig is om jouw doelen te bereiken.

Het programma bestaat uit twee afspraken van elk  60 minuten. Boek nu, niet voor 179 maar slechts  119 euro! (Vraag naar onze deal voor ondernemers 072 202 9372)

Boek hier eenvoudig het Preventie- en Prestatieprogramma.

Soms ben ik na een ongelukje waarschijnlijk wat te vroeg weer op de fiets gesprongen. Echter op een gegeven moment kwam ik na het lezen van de krant niet meer uit mijn stoel! Alles zat volkomen vast. Via een vriend kreeg ik het adres van NJIP. En het is ongelooflijk. Na een paar bezoeken zit ik nu weer 3 á 4 keer per week op de racefiets of ATB en rijd bij wijze van spreken de stenen uit de straat.

Ik raad dit iedereen aan!

(John)

John op MTB

Zijn er pijnklachten die je verhinderen om goed te presteren?

Heb je momenteel last van pijn(tjes) die je verhinderen om goed te functioneren of om je uitdagende sportprestaties neer te zetten? Dan is een pijnbehandeling wellicht een betere keuze. De Spier Balans Methode van NJIP helpt je snel en efficiënt van je pijnklachten af. Klik hieronder en maak snel een afspraak.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92