Maak een afspraak

Bij NJIP maak je heel eenvoudig online een afspraak. Kies het soort afspraak dat je wil (1), vul je gegevens in(2), en kies een datum en een tijd(3) die je uitkomt. Zet deze drie stappen om weer jezelf te kunnen zijn. Kiezen voor NJIP is kiezen voor een beter leven.

Heb je geen telefoon of computer bij de hand, bel dan met 072-2029372. We helpen je graag verder!

Maak kennis met jouw pijntherapeut en ervaar direct de NJIP-methode. Onze therapeut richt zich op het probleemgebied en bespreekt jouw individuele mogelijkheden. 

De proefbehandeling duurt circa 20 minuten en kost 30 euro.

Heb je al langere tijd last van pijnklachten en al vele specialisten gezien? NJIP is gespecialiseerd in complexe klachten. Door onze unieke uitgebreide diagnosemethode leggen wij altijd de vinger op de ‘zere’ plek. Aansluitend bespreekt jouw therapeut je behandelplan.

Het Analyse Onderzoek duurt 60 minuten en kost 159 euro.

Boek zelf een behandeling bij onze pijntherapeut en ervaar de verbetering die de unieke NJIP-pijntherapie biedt. Veel mensen zijn je voorgegaan en zijn geweldig geholpen met hun pijnklachten.

De behandeling duurt 45 minuten en kost 87,50 euro.

.

NJIP is onlangs FIXMYBODY Alkmaar geworden!

Reserveer hieronder direct en online je afspraak

Wat klanten zeggen

Ik heb er zeer veel baat bij gehad. Mijn advies is: bel ze op, leg je probleem voor en boek een proefbehandeling, zie je en voel je gelijk hoe het gaat!! Succes🍀 (Jennifer)

En met mijn klachten was ik in 5 keer klaar. Echt de moeite waard in plaats van nog jaren naar de fysio! (Annemarie)

Fibromyalgie – Het verhaal van Anja

Heb je naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen dan beantwoorden we deze graag voor je. Je kan ons bereiken op telefoonnummer 072-202 9372 of via email op info@njip.nl. Kijk eerst of je vraag al beantwoord is op onze pagina met veelgestelde vragen.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-350X112