fbpx

Intake Chronische Pijn

Intake onderzoek

Hoelang duurt dit ?
Het onderzoek duurt, inclusief het bespreken van de resultaten, 60 minuten.

Voor wie is een Intake Onderzoek bedoeld ?
Deze inspectie is bedoeld voor personen die (chronische) pijnklachten hebben. Goede resultaten behalen we bij reeds eerder behandelde klachten. Loop je bij de pijnpopli, fysio- of andere therapeut, en behaal je te weinig resultaat? Maak dan een afspraak voor een onderzoek. Het succes zal je verrassen!

Wat is de Intake Chronische Pijn

Bij chronische pijn is het van belang om de grondoorzaak van de pijn te vinden.  De locatie van de klachten is niet altijd de plaats waar de pijn veroorzaakt wordt. Vandaar dat tijdens deze Intake het gehele lichaam gecontroleerd wordt op zwakheden. 

Toepassing van de neuro-faciaal methode (zenuwen/bindweefsel) en ruim 120 spiertesten geven inzicht in de werkelijke veroorzaker van de klacht(en). Vervolgens geeft de software, die wij speciaal voor dit doel hebben laten ontwerpen, inzicht in de diepere oorzaken en gerealiseerde verbeteringen.

Transparantie

Wat is het resultaat van een Intake Onderzoek?
Na het controleren van de spierfunctie van 120 spieren in het lichaam worden de resultaten met jou persoonlijk doorgesproken. Hierna stellen we het behandelplan op en leggen we dit aan je voor. We geven aan of we verwachten dat we je kunnen helpen om de pijn te verlichten of zelfs geheel weg te nemen. Gewoonlijk worden de resultaten behaald in drie tot vijf behandelingen.

Wat wij beloven.
Het uitvoeren van het behandelplan betekent dat we tot het uiterste gaan om jouw situatie te verbeteren en jou pijnvrij te maken zodat je je op je levensdoelen kan richten.

Als we je niet kunnen helpen, bespreken we met jou de mogelijkheden van een (tijdelijke) andere specialist.

Wat kost een Intake Onderzoek?

Het onderzoek van 60 minuten kost 159 euro. Voor beperkte tijd bieden we het onderzoek aan voor de kortingprijs van 119 euro. Op basis van het Intake Onderzoek wordt een behandelplan opgesteld. Hieruit blijkt gewoonlijk dat we je in 3 tot 5 behandelingen kunnen helpen. Als je er voor kiest om het behandelplan uit te voeren kost dit 87,50 euro per vervolgbehandeling.

Kliniek voor Pijnverlichting
Hamsterkoog 11B
1822CD Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92