Chronische Pijn

Intake onderzoek

Hoelang duurt dit ?
Het onderzoek duurt, inclusief het bespreken van de resultaten, 60 minuten.

Voor wie is een Analyse Onderzoek bedoeld ?
Deze inspectie is bedoeld voor personen die (chronische) pijnklachten hebben. Goede resultaten behalen we bij reeds eerder behandelde klachten. Loop je bij de pijnpopli, fysio- of andere therapeut, en behaal je te weinig resultaat? Maak dan een afspraak voor een onderzoek. Het succes zal je verrassen!

Wat is het Analyse Onderzoek bij chronische pijn?

Bij chronische pijn is het van belang om de grondoorzaak van de pijn te vinden.  De locatie van de klachten is niet altijd de plaats waar de pijn veroorzaakt wordt. Vandaar dat tijdens dit onderzoek het gehele lichaam getest en gecontroleerd wordt op zwakheden. 

Toepassing van de Spier Balans Methode (behandeling van zenuwen, bindweefsel, spieren en gewrichten) en ruim 120 spiertesten geven inzicht in de werkelijke oorzaak van de klacht(en). Vervolgens geeft de software, die wij speciaal voor dit doel hebben laten ontwerpen, inzicht in de diepere oorzaken en gerealiseerde verbeteringen.

Transparantie

Wat is het resultaat van een Analyse Onderzoek?
Na het controleren van de spierfunctie van meer dan 120 spieren in het lichaam worden de resultaten met jou persoonlijk doorgesproken. Hierna stellen we het behandelplan op en leggen we dit aan je voor. We geven aan of we verwachten dat we je kunnen helpen om de pijn te verlichten of zelfs geheel weg te nemen. Gewoonlijk ervaar je al een verschil na enkele behandelingen

Wat wij beloven.
Het uitvoeren van het behandelplan betekent dat we tot het uiterste gaan om jouw situatie te verbeteren en jou pijnvrij te maken zodat je je op je levensdoelen kan richten.

Als we je niet kunnen helpen, bespreken we met jou de mogelijkheden van een (tijdelijke) andere specialist.

Wat kost een Analyse Onderzoek?

Het onderzoek van 60 minuten kost 159 euro. Kijk op de boekingspagina of er momenteel een aanbieding is. Op basis van het Analyse Onderzoek wordt een behandelplan opgesteld. Daardoor krijg je inzicht in het verwachte aantal behandelingen. Al na enkele bezoeken zal je het resultaat ervaren. Als je er voor kiest om het behandelplan uit te voeren kost dit 87,50 euro per vervolgbehandeling.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92