Zelf herstellend vermogen

Breng balans in je lichaam

Soepel en sterk

Pijnverlichting door massage

De Spier Balans massage stimuleert het zelfherstellend vermogen van je lichaam. 

Het mooie van het menselijk lichaam is dat het vaak in staat is om zichzelf te herstellen. Om snel en volledig te herstellen van pijnklachten en blessures heeft je lichaam soms een helpende hand nodig. Die helpende hand bieden wij in de vorm van de Spier Balans Massage. Kan jouw lichaam wel wat hulp gebruiken? Lees dan verder over onze gespecialiseerde massagetherapie.

Spier Balans Massage voor blessures en pijnverlichting

De massagetherapie wordt door NJIP op twee manieren toegepast:

  1. Om het lichaam snel en effectief te laten herstellen van lichte blessures en pijnklachten. Door middel van deze gerichte massage zorgt jouw therapeut voor een betere doorbloeding en een betere verbinding van het beschadigde weefsel. Hierdoor wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Deze therapie is een oplossing  voor(sport) blessures, slechte doorbloeding, tintelingen en lichte pijnklachten.
  2. Als aanvulling op de Spier Balans Methode (therapie voor verhelpen van [chronische] pijnklachten). Kom je bij NJIP voor langduriger of complexe pijnklachten? Vaak zal je therapeut enkele Spier Balans Massage-behandelingen adviseren. De massage heeft een helende werking, zorgt voor een vlot herstel door een volledige doorbloeding en helpt om het lichaam in een langdurige herstelmodus te zetten.

Heb je lichte pijnklachten of een blessure? Boek dan hieronder een Spier balans Massage en we helpen je het probleem snel en volledig oplossen

Spier Balans Massage

Heb je langdurig of complexe  pijnklachten en wil je eerst uitzoeken wat de diepere oorzaak is van je pijn ? Reserveer dan direct een Analyse onderzoek. Tijdens je bezoek dringen we door tot de kernoorzaak van je klachten, maak je meteen kennis met de behandelmethode en spreken we een behandelplan met je door.

Hoe boek je een Spier Balans Massage?

 

  • Onder ‘Kies Dienst(en)’ klik op ‘Spier Balans Massage’. 
  • Kies datum en tijdstip die jou uitkomen. 
  • Reken online af of klik op  ‘Afrekenen in de salon’. 
  • Wacht niet te lang met boeken want ook hier geldt dat de behandeling sneller gaat als je er vlot bij bent.

Wat onze klanten zeggen:

Ik had last van mijn knie en via een vriendin hoorde ik over de massagetherapie bij NJIP. Je kan meteen merken dat ze veel verstand hebben van pijnklachten en blessures. Na drie massages was het over, maar ik kom af en toe voor ‘onderhoud’. Het voelt zó goed.(Therèse)

Ik ben een mountainbiker. Na een val bleef ik last hebben van mijn heup. Ik kon er niet meer 100% voor gaan zonder dat die pijn opspeelde. Na een paar massages werd de pijn snel minder. Onvoorstelbaar hoe snel ze de oorzaak van de blessure wegnemen. Ik ben heel blij! Nu kom ik elke twee weken bij NJIP om mijn sportprestaties op goed niveau te houden. (Rein)

Als je nog vragen hebt?

Je wilt:

  • meer weten over de behandeling
  • informatie over de werking bij jouw pijnklachten
  • toelichting over de veiligheid van de behandeling en onze hygiënemaatregelen

Pak de telefoon. We staan je graag te woord!

De NJIP Kliniek voor Pijnverlichting werkt met passievolle pijntherapeuten die de tijd voor je nemen en die begrijpen wat het inhoudt om serieuze pijnklachten te hebben. En veel belangrijker: dit zijn de therapeuten die de krachtige kennis en de geschikte gereedschappen hebben om er ook écht wat aan doen!

Oh ja,…

Veel te vaak weet je niet waar je aan toe bent als je een therapie volgt. Nog vijf behandelingen? Tien? of ga je nog langer door? Wat is er eigenlijk mis met me? Boek ik vooruitgang?

NJIP staat voor transparantie. Alle resultaten van de Analyse, de Behandeling en het Continu Beter Plan kan je volgen. In elke Behandelkamer hangt een groot TV scherm aan de muur. Door een innovatief, slim systeem krijg je indrukwekkend veel inzicht in de staat van je lichaam. 

Spier Balans Methode

Transparantie en duidelijkheid volgens de NJIP Methode

Als we verbeteringen doorvoeren, dan voel je die direct. En je kan de voortgang ook zien. Zwakke plekken en veroorzakers van pijn worden met rode ‘stippen’ op het scherm aangeduid. Alle verbeteringen worden aangegeven met blauwe stippen. 

De therapeut bespreekt aan de hand van de figuren op het scherm het succes van je behandeling en de uitdagingen die resteren. Alle vragen die je hebt, beantwoorden we graag en volledig. Dat is wat wij verstaan onder transparantie en duidelijkheid. We geven je leven weer terug. En dat kan je stap voor stap volgen.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92