Resultaat na 3-5 afspraken

Verminder ziekteverzuim

Volgens revolutionaire methode

NJIP verzuimaanpak zakelijk

Als ondernemer heb je te maken met ziekteverzuim. Soms als gevolg van ziekte, maar vaak door pijnklachten. Juist bij deze laatste groep is het onzeker hoe ernstig de klachten zijn en hoe lang het herstel gaat duren. De verzekering vangt de kosten (deels) op, maar de consequenties zijn altijd groter dan alleen de financiën. Er ontstaat een instabiele situatie  in je organisatie. Wil je daar effectief op reageren, lees dan verder over NJIP verzuimaanpak zakelijk.

Uitval voor korte of lange duur

Het is altijd hinderlijk als een medewerker voor korte of langere duur uitvalt. De werkgever heeft de plicht om door een actieve verzuimaanpak mee te werken aan het herstel. Toch blijft er werk liggen en activiteiten moeten worden overgedragen aan collega’s. Het werk stapelt zich op. In sommige situaties wordt een tijdelijke nieuwe medewerker ingewerkt om te zorgen dat er geen achterstand ontstaat. Er is onzekerheid over de duur van het herstel. De druk op de organisatie neemt toe. Maar het kan ook anders.

NJIP verzuimaanpak zakelijk is effectief bij

  • Zware belasting of juist repeterende bewegingen
  • Spier,- zenuw,- of gewrichtspijn
  • Rug- en schouderklachten
  • Hoofdpijn of migraine
  • RSI-klachten
  • Heupen, knieën en meer

Njip Kliniek voor Pijnverlichting neemt je verzuimzorgen over

Wat als er een oplossing bestaat? Een geweldige oplossing waarmee je veel meer inzicht krijgt in de korte route naar het herstel en de diepere oorzaak van de pijnklachten. Waardoor werkzaamheden snel en volledig worden hervat! Met respect voor de privacy van medewerker kan NJIP je adviseren over de optimale voorwaarden voor herstel.  Tevens informeren wij je over:

  • de beste behandeling
  • de verwachte periode tot hervatting van de werkzaamheden.

We werken hiervoor samen met de bedrijfsarts voor een optimale communicatie.

Snel en optimaal herstel

NJIP verzuimaanpak zakelijk biedt een revolutionaire, snelle aanpak van pijnklachten. Door middel van een geavanceerd, handmatig onderzoek dringen we door tot de kern van de pijn. We vinden de werkelijke oorzaak. Vervolgens wordt een to-the-point behandelplan opgesteld dat bestaat uit fysieke behandeling, voeding en beweging. Gewoonlijk zijn er drie tot vijf effectieve behandelingen nodig om de veroorzakers van de pijn weg te nemen en een optimaal resultaat te verkrijgen. Tijdens de therapie word je constant op de hoogte gehouden van de vorderingen. Het Plan van Aanpak en eventueel het re-integratiedossier volgens de Wet verbetering Poortwachter wordt eenvoudig.

Wacht niet de wettelijke termijn af! Stuur medewerkers met pijnklachten naar NJIP. Hoe eerder de behandeling begint, hoe sneller en effectiever het probleem wordt opgelost.

De kosten

Ziekteverzuim is kostbaar. Vele duizenden euro’s worden besteed aan verzekering, arbodienst, tijdelijk personeel en efficiencyvermindering. De oplossing die NJIP  biedt is veel goedkoper. De Integrale Pijnintake (het eerste onderzoek, 60 minuten) kost 119 euro. De behandelingen, waarvan er gewoonlijk 3 tot 5 nodig zijn (45 minuten) zijn 90 euro. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

De voordelen van NJIP Zakelijk

Roep verzuim door pijnklachten een halt toe en maak een afspraak met NJIP! In een persoonlijk gesprek geven wij alle benodigde informatie over NJIP verzuimaanpak zakelijk.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen gegarandeerd vrijblijvend contact met je op.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92