Klanten vertellen

Echte ervaringen

Laat ons je helpen

Verhalen van onze klanten

Wij vertellen je graag hoe uniek onze behandelmethode is en hoe effectief de pijntherapie. Maar niets zal je meer overtuigen dan de echte ervaringen van onze klanten. Lees en kijk hieronder naar de verhalen en video’s van mensen zoals jij. Hun leven werd beheerst door pijn. Totdat ze bij NJIP kwamen…

John is fanatiek fietser

Ik ben al jaren tamelijk fanatiek sporter (vroeger triathlon) maar laatste 30 jaar over het algemeen alleen wielrennen. Hetgeen echter helaas wel eens gepaard ging met valpartijen; drie keer mijn sleutelbeen gebroken, laatste keer schouderblad en wat ribbetjes.

Ik moest  kruipend naar de WC

Soms ben ik waarschijnlijk na een ongelukje wat te vroeg weer op de fiets gesprongen. Afgelopen zomer leidde dat tot steeds meer pijn; nek, onderrug, bilspieren, rechterbeen. Na een tijdje fietsen voelde ik ‘t over het algemeen minder….(ik schijn een hoge pijngrens te hebben).

Echter op een gegeven moment kwam ik na het lezen van de krant niet meer uit mijn stoel! Alles zat volkomen vast, hetgeen resulteerde dat ik bijvoorbeeld kruipend naar de WC moest, alleen liggen was redelijk pijnloos, voor de rest hopeloos.

John op MTB

Via een fietsmaat, die in het verleden goede resultaten had behaald na een paar behandelingen bij NJIP dus maar eens aangeklopt bij de NJIP Kliniek.

De behandeling is ongelooflijk

Nou de behandeling is ongelooflijk: werkelijk alle spieren en pezen van je hele lichaam worden gecheckt. Ook op plekken dat je denkt: “Mijn pijn zit ergens anders”. Maar alles blijkt met elkaar te maken te hebben.

In mijn geval stonden een paar spieren “uit”, door de hersenen blijkbaar uitgeschakeld wegens pijn. Andere spieren gaan compenseren met het gevolg dat de boel lekker vastliep.

Na 5 (bepaald niet pijnloze😆) behandelingen, een lijst van zeer nuttige oefeningen die thuis gedaan dienden te worden, een verbod om een paar weken met de fietsmaten mee te gaan en heel voorzichtig weer te beginnen heb ik nergens last meer van (na 2 behandelingen voelde ik al resultaat!). En nu zit ik weer 3 á 4 keer per week op de racefiets of ATB en rijd ondanks mijn bijna 75-jarige leeftijd bij wijze van spreken de stenen uit de straat (grapje).

Blijkbaar staan alle spieren weer “aan”. Diverse vrienden en kennissen heb ik NJIP aangeraden en op 1 uitzondering na zijn ze allen dik tevreden.

John

Long covid. Het treft meer mensen erger dan verwacht. Maar voor Saskia is het geen probleem meer

Er is een oplossing voor long covid

Saskia kreeg, zoals zovelen, covid. Maar na een paar weken bleek dat de covid-verschijnselen niet vanzelf overgingen. Erge vermoeidheid in de benen, buiten adem, benauwd, druk op de borst, geen energie, onzeker. Al gauw was de diagnose long covid gesteld. Maar de oplossing leek niet zo eenvoudig. Tot ze een afspraak maakte voor de nieuwe long covid behandeling bij NJIP.

Bijna niet meer kunnen lopen. Het overkwam Aya

Ik ga weer shoppen met mijn dochter

Na een paar minuten lopen moest Aya stoppen. Extreme vermoeidheid en pijn waren de boosdoener. Een paar behandelingen bij NJIP losten het op voor haar. Nu gaat ze weer lekker shoppen met haar dochter in Amsterdam.

Maria had arm-, rug-, en schouderpijn. Maar na slechts één behandeling…

In één behandeling geholpen

Dat is waar ook wij als therapeuten van dromen. Iemand in één behandeling van ernstige pijnklachten af helpen. Maria Had pijn in armen en schouders. En vervolgens ook in haar rug. Maar één bezoek aan NJIP bleek voldoende.

Remy had pijnklachten van reuma

Ik kon mijn werk niet meer uitvoeren

Remy heeft een drukke baan als zelfstandig loodgieter. Maar hij heeft ook reuma en kon vaak dagen aan een niet werken van de pijn. Gelukkig kwam hij bij de NJIP kliniek. Nu staat hij weer fluitend op de steigers en zijn de pijnklachten verleden tijd. Ongelooflijk? Luister naar zijn verhaal!

Trienke’s pijnklachten opgelost

Ik heb vannacht slecht geslapen want ik had zoveel pijn

Trienke heeft veel last van pijnklachten. Ze leeft voorzichtig en is altijd op haar hoede om het niet erger te maken.

Na een paar behandelingen bij NJIP kan ze plotseling haar kleinkinderen weer bijhouden. “Oh, dat ging soepel!”, was haar verbaasde reactie.

Anja had fibromyalgie-klachten door haar hele lichaam

Ik voel me veel lichter, veel jonger, veel fitter

Fibromyalgie is een vreselijke, maar moeilijk te diagnosticeren ziekte. En de behandeling is complex. 

Maar de Spier Balans Methode van NJIP, waar fysieke behandeling gecombineerd wordt met praktische neurologie, voeding en beweging heeft voor Anja geleid tot een gelukkig en bijna pijnvrij leven.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een volledig Analyse onderzoek. Hierdoor krijg je duidelijk inzicht welke delen van het lichaam niet juist functioneren.
  • Behandelplan op maat gemaakt, waarmee we samen aan de slag gaan om zoveel mogelijk vooruitgang te boeken.
  • Behandelingen naar aanleiding van het Analyse onderzoek. Deze zullen gewoonlijk 1x per week plaatsvinden voor een optimale herstelfrequentie.
  • Coaching, uitleg en advies over behandeling, beweging en voeding.
  • Volledige transparantie en constant inzicht in je herstelstatus.
  • De beste therapeuten met een eerlijke en professionele kijk op jouw behandeling.
  • Maar.. Elk lichaam en elk mens is verschillend. We kunnen je nooit garantie geven op een pijnvrij resultaat. We gaan er wel geweldig ons best voor doen! 

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting

Waarom kiezen voor NJIP? NJIP heeft twee doelen:

  • Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
  • Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92