Snel van je pijn af

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Proefbehandeling

De Proefbehandeling is een kennismaking met de moderne NJIP-methode. Het is een kort en doelgericht onderzoek. Waarna direct de behandeling start. Onze  therapeuten zijn gespecialiseerd in het snel traceren van de kern van jouw klachten. Zodat een individueel behandelplan opgesteld en met je doorgesproken kan worden. Wij behandelen volgens een nieuwe, revolutionaire methode die in korte tijd tot sensationele resultaten leidt. De proefbehandeling kan worden geboekt voor zowel chronische als acute pijn.

De Proefbehandeling; snel vinden van de kern van de pijn

Pijn met een hoofdletter ‘P’ of kleine, hinderlijke pijntjes in je lichaam waar je van af wilt? Lekker doen waar je zin in hebt zonder dat je pijnlijke spieren of gewrichten in opstand komen?  Sporten, wandelen, opstaan, tillen, autorijden.. Het zou allemaal gewoon moeten kunnen.

De specialisten van NJIP doen er alles aan om je spoedig te helpen. Door op een specialistische manier vlot de oorzaak van je klacht te vinden en te behandelen. Ervaar ook de NJIP-methode, waarbij de eerste stap het lokaliseren van de grondoorzaak van de pijn is en vervolgens het opheffen van die oorzaak; het gevolg is dat we de pijn als het ware omkeren. Veel mensen kiezen daarom de proefbehandeling als methode om zelf te bepalen welke behandeling het best past.

De proefbehandeling; meest gekozen eerste afspraak

De proefbehandeling geeft op een laagdrempelige manier inzicht in de diepere oorzaak van de pijn. In een intake van slechts 20-25 minuten wordt een diagnose gesteld. De oorzaak bepaald van jouw klacht. Deze goede diagnose vormt de basis van, en geeft richting aan de behandeling. 

De proefbehandeling kost slechts 30 euro. 

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting

Waarom kiezen voor NJIP? NJIP heeft twee doelen:

  • Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
  • Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder.

Voor meer informatie

Heb je klachten en wil je snel weten welke mogelijkheden er zijn om deze te behandelen, boek dan direct online een afspraak voor de proefbehandeling. Deze kennismakingsbehandeling geeft inzicht in de werkelijke oorzaak van de pijn en biedt een snelle oplossing voor de pijn waar andere behandelingen geen resultaat hebben.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92