fbpx

Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Muisarm behandeling

Neem contact op met NJIP voor een revolutionaire muisarm behandeling. RSI is een ruime omschrijving voor klachten die ontstaan als gevolg van repeterende bewegingen (Repetitive Strain Injury), maar ook het voor langere tijd aannemen van een vaste houding. Vaak staat RSI bekend onder de populaire namen tennisarm of muisarm.

Muisarm/tennisarm of RSI-behandeling

Bij NJIP bieden we een zeer effectieve en snelle muisarm behandeling. We gaan hierbij uit van het bepalen van de grondoorzaak van de pijn en het vervolgens opheffen ervan: we keren de pijn als het ware om. De laatste tijd worden specifieke armproblemen ook aangeduid als golfarm of WhatsApp-vinger. De afkorting RSI heeft bij veel mensen een negatieve klank, daarom is de verzamelnaam voor de aandoening(en) gewijzigd naar CANS wat staat voor Complaints of Arm, Neck and Shoulder, oftewel klachten aan de arm, nek of schouder. RSI is dus de oude term en kan betrekking hebben op klachten aan de bovenrug, nek, schouder, boven- en onderarm, elleboog, pols of hand. Het gevolg van RSI is een beperking van de belastbaarheid van het betreffende gebied. Vaak kunnen RSI- of CANS-aandoeningen goed behandeld worden. Vaak kunnen de klachten voorkomen worden door simpele lifestyle aanpassingen.

Consulteer je huisarts

Pijn is vaak een aanwijzing van ons lichaam dat er iets mis is. Soms heeft pijn een duidelijke oorzaak die weg te nemen is door de juiste behandeling. Wij adviseren je echter om bij ernstige pijnklachten, bij terugkerende pijnklachten of bij onverklaarbare klachten altijd je huisarts te raadplegen.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting

Waarom kiezen voor NJIP? NJIP heeft twee doelen:

  • Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
  • Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder.

Voor meer informatie of een afspraak in Alkmaar

Kies voor NJIP als je een succesvolle muisarm behandeling wilt. Maak vandaag nog online een afspraak voor een uitgebreide intake waarbij de werkelijke oorzaak van de pijn in kaart wordt gebracht en we zo gericht en op maat kunnen gaan behandelen in Alkmaar.

Kliniek voor Pijnverlichting
Hamsterkoog 11B
1822CD Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92