Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Revolutionaire methode

Neem contact op met NJIP voor een revolutionaire muisarm behandeling!

Wil je liever iets doen aan de pijn zodat je zonder medicatie een geweldig, pijnvrij leven hebt? RSI is een ruime omschrijving voor klachten die ontstaan als gevolg van repeterende bewegingen (Repetitive Strain Injury), maar ook het voor langere tijd aannemen van een vaste houding. Vaak staat RSI bekend onder de populaire namen tennisarm of muisarm.

Muisarm of RSI-behandeling

Bij NJIP bieden we een zeer effectieve en snelle muisarm behandeling. We gaan hierbij uit van het bepalen van de grondoorzaak van de pijn en het vervolgens opheffen ervan: we keren de pijn als het ware om. De laatste tijd worden specifieke armproblemen ook aangeduid als golfarm of WhatsApp-vinger.

De afkorting RSI heeft bij veel mensen een negatieve klank, daarom is de verzamelnaam voor de aandoening(en) gewijzigd naar CANS. Dit betekent Complaints of Arm, Neck and Shoulder, oftewel klachten aan de arm, nek of schouder.

In drie tot vijf behandelingen resultaat

Tijdens het intake gesprek waar de behandeling mee start, worden de spierfuncties van de gehele arm en de andere betrokken spieren getest. De resultaten worden met je besproken waarna een behandelplan opgesteld wordt. Uiteraard krijg je ook een uitleg over onze unieke Njip Methode zodat je weet wat je kunt verwachten.

De muisarm behandeling in onze kliniek voor pijnverlichting

De muisarm of RSI behandeling in onze kliniek voor pijnverlichting, heeft al vele mensen verlichting gegeven.

Waarom kiezen voor NJIP? NJIP heeft twee doelen:

  • Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
  • Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder.

Kies voor NJIP als je een succesvolle muisarm behandeling wilt. Maak een afspraak voor een Pijnscan als je eerst wilt kennismaken en de NJIP-methode kort wilt ervaren. Ga je meteen voor de oplossing, kies dan een Integrale Pijnintake. We verlossen je spoedig van je muisarm.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92