fbpx

Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Spanningshoofdpijn

Heb je last van spanningshoofdpijn? Spanningshoofdpijn is een vorm van spierpijn die sterk kan verminderen of zelfs verdwijnen door onze revolutionaire behandeling bij allerlei soorten pijn. Ook voor migraine therapie kun je bij ons terecht. Het is bewezen dat pijn een negatief effect heeft op het levensgeluk van mensen. Maak kennis met onze NJIP-methode, die jouw pijn omkeert en laat verdwijnen.

Spanningshoofdpijn

Hoofdpijn komt veel voor. Meestal is er geen ernstige oorzaak. Veelvoorkomende soorten hoofdpijn zijn:

  • Spanningshoofdpijn
  • Migraine
  • Hoofdpijn door pijnstillers

Spanningshoofdpijn wordt veroorzaakt door spierspanningen in de hals, de schouders en het hoofd. De hoofdpijn zit meestal aan beide kanten van het hoofd, of als een band om het hoofd heen. Het is een drukkende, knellende pijn. Hoofdpijn, ook spanningshoofdpijn of terugkerende hoofdpijn, krijgt bij ons een effectieve en snelle behandeling. Ook bieden wij een succesvolle migraine therapie.

De NJIP-methode

Bij de intake lokaliseren van de grondoorzaak van de pijn en vervolgens het opheffen van die oorzaak; we keren de pijn als het ware om. NJIP is ook letterlijk het omgekeerde van pijn en staat symbool voor onze kernwaarden. Bij NJIP geloven we in een leven zonder de beperkingen van pijn en op basis hiervan bieden we je een revolutionaire spanningshoofdpijn behandeling of migraine therapie. Er is al na de eerste behandeling een merkbare verbetering. Het uiteindelijke resultaat wordt meestal al bereikt in drie tot vijf behandelingen.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting

Waarom kiezen voor NJIP? NJIP heeft twee doelen:

  • Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
  • Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder.

Consulteer je huisarts

Pijn is vaak een aanwijzing van ons lichaam dat er iets mis is. Soms heeft pijn een duidelijke oorzaak die weg te nemen is door de juiste behandeling. Wij adviseren je echter om bij ernstige pijnklachten, bij terugkerende pijnklachten of bij onverklaarbare klachten altijd je huisarts te raadplegen.

Plan snel een intake bij ons in Alkmaar

Ben je nieuwsgierig naar onze aanpak en wil je ook een succesvolle en snelle spanningshoofdpijn behandeling of migraine therapie? Maak dan snel online een afspraak voor een uitgebreide intake en ervaar snel onze NJIP-methode.

Kliniek voor Pijnverlichting
Hamsterkoog 11B
1822CD Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92