Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Golfarm

Een golfarm is een uiterst vervelende aandoening die pijnklachten geeft op de plek waar de onderarmspieren vastzitten aan de binnenste elleboogknobbel en is het gevolg van overbelasting. Een andere oorzaak van pijn in de elleboog, is een tennisarm. Ook dit komt door overbelasting maar de pijn bevindt zich aan de buitenkant van de elleboog. Zowel een golfarm als een tennisarm zijn goed door ons te behandelen.

Een golfarm of een tennisarm behandelen

De elleboog is een gewricht waar drie botten bij elkaar komen; de bovenarm, het spaakbeen en de ellepijp. Pijn in de elleboog kan plotseling opkomen, maar ook geleidelijk aan ontstaan. Pijn in de elleboog diverse oorzaken hebben zoals een golfarm. Echter nemen de laatste decennia overbelastingklachten toe als gevolg van het gebruik van mobiele telefoons en dergelijke. Ook kan intensief sporten of aandoeningen als ontsteking, reuma of artrose de veroorzaker zijn van pijn in de elleboog. Laat een golfarm of tennisarm echter altijd behandelen want door onze revolutionaire aanpak van deze klachten in combinatie met lifestyle aanpassingen kunnen de pijnklachten sterk verminderen of zelfs wegnemen.

Onze behandeling

De eerste stap van onze aanpak is het lokaliseren van de grondoorzaak van de pijn en vervolgens het opheffen van die oorzaak; we keren de pijn als het ware om. Het is onze NJIP-methode, die jouw pijn omkeert en laat verdwijnen. NJIP heeft twee doelen;

  • Mensen voor te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
  • Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting

Waarom kiezen voor NJIP? NJIP heeft twee doelen:

  • Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
  • Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder.

Consulteer je huisarts in Alkmaar

Pijn is vaak een aanwijzing van ons lichaam dat er iets mis is. Soms heeft pijn een duidelijke oorzaak die weg te nemen is door de juiste behandeling. Wij adviseren je echter om bij ernstige pijnklachten, bij terugkerende pijnklachten of bij onverklaarbare klachten altijd je huisarts te raadplegen.

Neem snel contact op

Laat je golfarm of tennisarm effectief en snel ons behandelen en je bent meestal in drie tot vijf behandelingen van de pijn in je elleboog af. Maak snel online een afspraak voor onze uitgebreide intake in Alkmaar waarbij we inzicht krijgen in de werkelijke oorzaak van de pijn en een snelle oplossing bieden.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92