Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Heb jij te maken met serieuze pijn waar je maar niet vanaf komt? Pijn die constant hinderlijk of onhoudbaar is? Of plotselinge pijn die ontstaan is door tillen, trainen of een val? Helpen de behandelingen die je hebt ondergaan niet of nauwelijks? Dan is het tijd om een afspraak te maken bij Njip de Kliniek voor Pijnverlichting. Met behulp van een unieke methode zorgen we dat jij snel van je pijn verlost bent. Bij deze methode maakt het niet uit of de pijn chronisch of acuut is. Alle soorten pijn zijn te behandelen.

Njip Pijnverlichting staat voor je klaar bij chronische pijn

Het hebben van pijn beïnvloed je leven, je humeur en je dagritme. Kliniek voor Pijnverlichting staat voor je klaar op het moment dat pijn je leven gaat bepalen en je niet meer zonder pijnstillers kunt functioneren. Alle soorten pijn in diverse lichaamsdelen zijn te behandelen met de unieke methode die wij hanteren in onze Kliniek voor Pijnverlichting in Alkmaar.

Onze unieke methode start met een Pijnscan

Vaak wordt de pijn gevoeld op een bepaalde plek maar ligt de oorzaak geheel ergens anders. Het is dus noodzaak om er eerst achter te komen waardoor de pijn veroorzaakt wordt alvorens een behandeling te starten. Met de pijnscan van Njip de Kliniek voor Pijnverlichting weet je snel de werkelijke oorzaak van je pijn.

Maak een afspraak en sla de weg in naar een pijnvrij leven

  • Of je nu veel of weinig pijn hebt, pijn is nooit fijn! Je wilt graag sporten, lopen, tillen en autorijden maar door de pijn is dat amper meer mogelijk.
  • Zodra je bij Njip binnenkomt gaan wij aan de slag om op een effectieve manier je pijn te laten verdwijnen.
  • Maak nu meteen een afspraak en ga op weg naar een pijnvrij leven!

Behandeling bij Njip de Kliniek voor Pijnverlichting

Nadat duidelijk is waar de pijn vandaan komt wordt er in overleg met jou een behandelplan opgesteld. We vertellen je ook meer over de methode die we gaan toepassen om bijvoorbeeld cluster migraine, clusterhoofdpijn of spanningshoofdpijn te bestrijden. Daarna starten we meteen met de behandeling en zal je binnen enkele afspraken al een goed merkbaar positief verschil in pijn ervaren.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92