Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Heb jij hevige hoofdpijn die in aanvallen voorkomt? De hoofdpijn doet zich voor aan één kant van het hoofd, rond het oog. Dan heb je waarschijnlijk te maken met clusterhoofdpijn. Meer mannen dan vrouwen hebben er last van. Gewoonlijk start deze hoofdpijn als je tussen 20 en 40 jaar bent. 

Episodisch of chronisch?

Bij de episodische variant is er sprake van een periode van terugkomende hoofdpijnaanvallen die enkele weken tot enkele maanden kan duren. Vervolgens is er een periode van rust. Bij de chronische clusterhoofdpijn is er sprake van een doorlopende, continue cyclus van opkomende en wegtrekkende hevige hoofdpijnen.

Je kan verschijnselen opmerken als een loopneus of tranend oog.

Njip Pijnverlichting staat voor je klaar bij clusterhoofdpijn

Er is geen genezing mogelijk voor clusterhoofdpijn. Onderzoek wijst uit dat het ontstaan van deze hoofdpijn te maken heeft met de druk die bloedvaten op de zenuwen in de hersenen uitoefenen. De symptomen zijn wel goed te behandelen.

Njip past een holistische benadering toe, waarbij een fysieke behandeling van de rug, schouders, nek en hoofd gecombineerd wordt met aanpassingen in het voedings- en bewegingspatroon. 

Kom eens langs als je clusterhoofdpijn hebt

Blijf niet rondlopen met hevige clusterhoofdpijn. Je bent niet de enige. Duizenden mensen kennen hetzelfde probleem als jij. Kies voor een beter leven en start de behandeling bij Njip. Wil je eerst kennismaken en bespreken wat we voor je kunnen doen, kies dan voor een Pijnscan. Ga je meteen voor het optimale resultaat dan nodigen we je uit voor een Integrale Pijnintake.

Clusterhoofdpijn

Maak een afspraak en sla de weg in naar een pijnvrij leven

  • Of je nu veel of weinig pijn hebt, pijn is nooit fijn! Je wilt graag sporten, lopen, tillen en autorijden maar door de pijn is dat amper meer mogelijk.
  • Zodra je bij Njip binnenkomt gaan wij aan de slag om op een effectieve manier je pijn te laten verdwijnen.
  • Maak nu meteen een afspraak en ga op weg naar een pijnvrij leven!

Behandeling bij Njip de Kliniek voor Pijnverlichting

Nadat duidelijk is waar de pijn vandaan komt wordt er in overleg met jou een behandelplan opgesteld. We vertellen je ook meer over de methode die we gaan toepassen om bijvoorbeeld cluster migraine, clusterhoofdpijn of spanningshoofdpijn te bestrijden. Daarna starten we meteen met de behandeling en doen we ons best om je binnen enkele afspraken al een goed merkbaar positief verschil in pijn te laten ervaren.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92