Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Schouderklachten en specifiek de frozen shoulder wordt het meest geconstateerd bij personen van 40 tot 65 jaar.

Het kenmerkt zich door langdurige en hevige pijn aan de schouder. Het probleem kan maanden tot wel jaren aanhouden. De veroorzaker van deze schouderklachten is een ontsteking van het gewrichtskapsel van de schouder. Er is niet altijd een aanwijsbare oorzaak voor het ontstaan hiervan. Soms kan een val of een ongeluk met de schouder als boosdoener worden aangewezen, maar het kan ook ‘zo maar’ ontstaan.

Schouderklachten zoals frozen shoulder

De pijn wordt gevoeld in de schouder maar kan uitstralen naar elleboog en hand. Uiteindelijk zal een frozen shoulder vanzelf (grotendeels) herstellen, maar daar gaan vaak enkele jaren overheen.

Met de juiste behandeling wordt het herstelproces bevorderd en bespoedigd. Tevens kan de pijn (deels) worden weggenomen. Kom daarom naar NJIP en ervaar ook onze unieke en revolutionaire methode.

De NJIP methode is een nieuwe, enorm effectieve wijze van behandelen. Onze specialisten hebben verschillende bewezen methoden samengevoegd en verbeterd. Daardoor kunnen we met de NJIP methode veel snellere en permanentere resultaten bieden dan andere therapieën.

Welke voordelen dit voor jou heeft?

  • Resultaten tot wel 80% sneller dan andere therapieën;
  • 90% van de behandelingen zijn effectief;
  • Je hoeft geen tijd te verdoen aan alternatieven;
  • Gemiddeld in 3 tot 5 behandelingen pijnvrij;
  • Je kan snel weer heerlijk leven, ondernemen, werken zonder te worden geremd door pijn.

In drie tot vijf behandelingen resultaat

Tijdens onze uitgebreide intake onderzoeken we je gehele lichaam op zwakheden om zo inzicht te krijgen in de werkelijke veroorzaker van de schouderklachten. Vervolgens stellen we een persoonlijk behandelplan op en bespreken dit met je. We gaan hierbij uit van het opheffen van de pijn: we keren de pijn als het ware om.

Heb je schouderklachten en ben je op zoek naar een snelle, grondige oplossing voor deze pijn? Kom je, ondanks behandelingen, maar niet van de pijn af? Maak dan direct online een afspraak voor een pijnscan en word de pijn de baas.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92