Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Pijn in onderrug

Pijn in de onderrug of andere rugpijn is een veel voorkomende klacht. Drie op de vier mensen krijgt vroeg of laat rugpijn. De soort pijn kan grofweg in lage en hoge rugpijn worden verdeeld. Rugpijn kan acuut zijn, maar kan ook regelmatig terugkomen of lang aanhouden (chronisch). Pijn in de onderrug kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door botontkalking, hernia of reuma. Hoge rugpijn wordt gewoonlijk veroorzaakt door slechte houding, overbelasting van spieren, of een ongeval. Bij NJIP bieden we je een succesvolle hernia- of andere rugpijn behandeling.

Pijn in de onderrug en andere rugklachten.

Naast bovengenoemde oorzaken, kunnen ook beknelde zenuwen of artrose de veroorzaker zijn. Wij adviseren je om bij ernstige of chronische rugpijn altijd je arts te raadplegen. Rugpijn kan onderstaande symptomen hebben:

  • Pijn bij het (diep) ademhalen
  • Pijn in een spier als gevolg van spasmen (knoop, beklemming)
  • Pijn bij bewegen en buigen
  • Pijn bij het aanraken van de rug

Pijn in de onderrug, hoge rugpijn of een hernia kunnen met een juiste behandeling vaak sterk worden verminderd of worden weggenomen.

Maak kennis met onze aanpak

De eerste stap in de aanpak van NJIP is een intake waarbij we de grondoorzaak van de pijn lokaliseren en vervolgens het opheffen van die oorzaak; we keren de pijn als het ware om. Wij bieden snelle, revolutionaire pijnverlichting bij pijn in de onderrug, hoge rugpijn of een hernia met een merkbare verbetering al na de eerste behandeling. Het uiteindelijke resultaat wordt meestal al bereikt in drie tot vijf behandelingen. Het is bewezen onze NJIP-methode, die jouw pijn omkeert en laat verdwijnen.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting

Waarom kiezen voor NJIP? NJIP heeft twee doelen:

  • Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
  • Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder.

Consulteer je huisarts in Alkmaar

Pijn is vaak een aanwijzing van ons lichaam dat er iets mis is. Soms heeft pijn een duidelijke oorzaak die weg te nemen is door de juiste behandeling. Wij adviseren je echter om bij ernstige pijnklachten, bij terugkerende pijnklachten of bij onverklaarbare klachten altijd je huisarts te raadplegen.

Wil je ook een effectieve behandeling?

Loop je al geruime tijd met rugklachten of hernia en kom je er, ondanks behandeling, maar niet vanaf? Maak dan snel online een afspraak voor een uitgebreide intake. Deze intake geeft inzicht in de werkelijke oorzaak van de pijn en biedt een snelle oplossing voor de pijn. Ook (en vooral) waar andere behandelingen geen resultaat hebben gehad.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92