Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Heb je vaak last van een vervelende hoge rugpijn? Is de enige mogelijkheid om deze pijn te bestrijden, het slikken van vele pijnstillers?

Wil je liever iets doen aan de pijn zodat je ook zonder medicatie pijnvrij kunt leven? Neem dan vrijblijvend contact op met Njip.nl. Met de unieke Njip Methode is de oorzaak van de rugpijn te lokaliseren. Daarna verlossen we je zo spoedig mogelijk van de vervelende pijnklachten.

Waaraan herken je hoge rugpijn?

Hoge rugpijn komt minder vaak voor dan lage rugpijn maar is zeker niet minder vervelend. De pijn is vaak moeilijk te traceren tot één specifieke plek. Meestal bevindt de pijn zich tussen de schouderbladen. Soms voelt men de pijn in de ribbenkast of net onder de nek of wordt het omschreven als pijn bij de longen.

De hoge rugpijn veroorzaakt ook stijfheid, ademhalingsproblemen en in veel gevallen hoofdpijn. De pijn hoeft niet altijd aanwezig te zijn. Het kan ook zijn dat je de pijnscheuten in je rug alleen voelt op het moment dat je een bepaalde beweging maakt.

De rugpijn behandeling in onze kliniek voor pijnverlichting

De hoge rugpijn behandeling in onze kliniek voor pijnverlichting, heeft al vele mensen verlichting gegeven.

Deze unieke behandeling door middel van de Njip-Methode bestaat uit twee onderdelen.

  • De behandeling zelf verminderd al na enkele keren de pijn of laat deze geheel verdwijnen.
  • Daarnaast geven we mensen voorlichting. Hierdoor weten zij zichzelf op een effectieve manier van de pijn te bevrijden.

In drie tot vijf behandelingen resultaat

Tijdens het intake gesprek waar de behandeling mee start, worden de spierfuncties van de gehele rug en de andere betrokken spieren getest. De resultaten worden met je besproken waarna een behandelplan opgesteld wordt. Uiteraard krijg je ook een uitleg over onze unieke Njip Methode zodat je weet wat je kunt verwachten. Deze methode is zo effectief dat je binnen enkele behandelingen al een merkbaar verlichtend resultaat zult ervaren.

Maak nu direct een afspraak en zorg dat je spoedig verlost bent van de rugpijn zonder pijnstillers te hoeven gebruiken.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92