Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Heb je last van een vervelende lage rugpijn? Ben je aangewezen op pijnstillers om de dag door te komen?

Wil je liever de oorzaak van de klachten aanpakken zodat je pijnvrij kunt leven? Neem dan vrijblijvend contact op met Njip.nl. Met de unieke NJIP Methode is de oorzaak van de lage rugpijn te lokaliseren. Daarna verlossen we je zo spoedig mogelijk van de vervelende pijnklachten.

Waaraan herken je lage rugpijn?

Pijn in de lage rug kan plotseling opkomen maar ook langzaam steeds ernstiger worden. Gaat de pijn niet in korte tijd weer weg, dan is het verstandig om te reageren. Wij adviseren je om te blijven bewegen, binnen de grenzen die je lichaam aangeeft. Blijf niet lang in dezelfde houding zitten. Als het goed voelt dan kan je oefeningen doen die je rug soepel houden.

Aangezien stress vaak een bepalende factor is raden we aan om drukte te vermijden. Worden de klachten niet binnen afzienbare tijd minder, maak dan een afspraak bij NJIP. Wij hebben een gespecialiseerde behandeling om je rugklachten in korte tijd weg te nemen.

De rugpijn behandeling in onze kliniek voor pijnverlichting

De lage rugpijn behandeling in onze kliniek voor pijnverlichting, heeft al vele mensen verlichting gegeven.

Deze unieke behandeling door middel van de Njip-Methode bestaat uit drie onderdelen.

  • A. Via de Analyse vinden we de kernoorzaak van de pijnklacht.
  • B. De aansluitende Behandeling-fase (gewoonlijk 3-5) lossen je pijnklacht op.
  • C. Het ‘Continu Beter Plan’ voorkomt dat je terugvalt in de oude leefwijze, waarin de klachten opnieuw de kop zouden opsteken.

In drie tot vijf behandelingen resultaat

Tijdens de Analyse waar de behandeling mee start, worden de spierfuncties van de gehele rug en de andere betrokken spieren getest. De resultaten worden met je besproken waarna een behandelplan opgesteld wordt. Uiteraard krijg je ook een uitleg over onze unieke Njip Methode zodat je weet wat je kunt verwachten. Deze methode is zo effectief dat je binnen enkele behandelingen al een merkbaar verlichtend resultaat zult ervaren.

Kies voor jezelf! Maak direct een afspraak en zorg dat je spoedig verlost bent van de rugpijn.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92