fbpx

Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Is er bij jou Fibromyalgie geconstateerd? Of heb je klachten die te maken zouden kunnen hebben met dit chronisch pijnsyndroom?

Wil je iets doen aan de pijn die steeds weer ontstaat of constant aanhoudt? Neem dan vrijblijvend contact op met Njip. Tijdens onze unieke fibromyalgie behandeling lokaliseren we eerst de grondoorzaak van de pijn. Daarna zetten we de Njip Methode in om je zo veel mogelijk en zo spoedig mogelijk te verlossen van de pijn.

Waaraan herken je fibromyalgie?

Fibromyalgie ofwel FMS is een aandoening waarbij je last hebt van blijvende of terugkerende pijn in je spieren en bindweefsel. De pijn kan ontstaan door het gehele lichaam op verschillende plekken. Fibromyalgie veroorzaakt ook stijfheid en vermoeidheid.

Soms is er een duidelijke reden waarom mensen met pijn leven. In andere situaties is er pijn die moeilijk te traceren is zoals bij fibromyalgie het geval is. Fibromyalgie is een zeer vervelende aandoening maar richt gelukkig geen schade aan in je lichaam.

De fibromyalgie behandeling in onze kliniek voor pijnverlichting

De fibromyalgie behandeling in onze kliniek voor pijnverlichting, heeft al vele mensen geholpen om van de pijn af te komen.

De behandeling bestaat uit twee gedeeltes.

  • We behandelen mensen met onze Njip Methode. Hierdoor verminderd de pijn en wordt in veel gevallen zelfs geheel weggenomen.
  • Daarnaast lichten we mensen in en leren we hen hoe zij zelf op een effectieve manier van hun pijn af kunnen komen.

Fibromyalgie behandeling

Voelbaar resultaat in drie tot vijf behandelingen. Tijdens het intake gesprek controleren we de spierfuncties van 120 spieren in het gehele lichaam. De resultaten worden met je doorgesproken en er wordt een behandelplan opgesteld. Natuurlijk vertellen wij je ook wat je precies kunt verwachten van de Njip Methode. Daarna starten we meteen met het verlichten van de pijn.

Al binnen enkele behandelingen zul je merkbaar resultaat behalen. Maak nu direct een afspraak en zorg dat je spoedig pijnvrij bent!

Kliniek voor Pijnverlichting
Kennemerstraatweg 21 F
(ingang Prins Hendrikstraat, zie routebeschrijving)
1814GA Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92