Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Is er bij jou Fibromyalgie geconstateerd? Of heb je klachten die te maken hebben met dit chronisch pijnsyndroom?

Wil je iets doen aan de pijn die steeds weer ontstaat of constant aanhoudt? Doe er iets aan en boek een proefbehandeling bij NJIP. Tijdens onze effectieve fibromyalgie behandeling lokaliseren we eerst de grondoorzaak van de pijn. Daarna zetten we de Spier Balans Methode in met het doel je zo spoedig mogelijk te verlossen van de pijn.

Waaraan herken je fibromyalgie?

Fibromyalgie ofwel FMS is een aandoening waarbij je last hebt van blijvende of terugkerende pijn in je spieren en bindweefsel. De pijn kan ontstaan door het gehele lichaam op verschillende plekken. Fibromyalgie veroorzaakt ook stijfheid en vermoeidheid.

Soms is er een duidelijke reden waarom mensen met pijn leven. In andere situaties is er pijn die moeilijk te traceren is zoals bij fibromyalgie het geval is.

Boek direct een pijnscan Proefbehandeling fibromyalgie; tijdelijk 50% korting!

Elly:

“Geweldige kliniek. Zelf ben ik er ook geweest vanwege chronische rugklachten. Lopen was zo goed als onmogelijk maar er viel weinig aan te doen tot ik bij Njip kwam. Al tijdens mijn intake kreeg ik mijn eerste behandeling en kon ik lopen zonder pijn. Daarna nog meerdere behandelingen gehad en nu loop ik grote stukken zonder opiaten te slikken. Soms nog een paracetamol als ik teveel heb gedaan. Ik raad het iedereen aan met chronische klachten aan. De pijn kunnen ze werkelijk weg nemen. Doen !! 👍👍👍🔝🔝🔝”

Fibromyalgie

De fibromyalgie behandeling in onze kliniek voor pijnverlichting

De fibromyalgie behandeling in onze kliniek voor pijnverlichting, heeft al vele mensen geholpen om van de pijn af te komen.

De behandeling bestaat uit twee gedeeltes.

  • We behandelen mensen met onze Njip Methode. Hierdoor verminderd de pijn en wordt in veel gevallen zelfs geheel weggenomen.
  • Daarnaast lichten we mensen in en leren we hen hoe zij zelf op een effectieve manier van hun pijn af kunnen komen.

Heb je behoefte aan meer informatie over fibromyalgie en de wijze waarop we samen jouw pijnklacht het hoofd bieden? Download dan onze infosheets over fibromyalgie.

In dit document vind je algemene  informatie over fibromyalgie. Ook beschrijven we hier de manier waarop we op een holistische manier de Spier Balans Methode toepassen om jouw pijnklachten te verhelpen.

Voeding speelt een erg belangrijke rol in de behandeling van fibromyalgie.  Lees in dit document over goede voedingsstoffen en het eten dat je beter kunt laten staan. Breng met voeding en supplementen je lichaam in herstel modus!

Fibromyalgie behandeling

Voelbaar resultaat in drie tot vijf behandelingen. Tijdens het intake gesprek controleren we de spierfuncties van 120 spieren in het gehele lichaam. De resultaten worden met je doorgesproken en er wordt een behandelplan opgesteld. Natuurlijk vertellen wij je ook wat je precies kunt verwachten van de Njip Methode. Daarna starten we meteen met het verlichten van de pijn.

Al binnen enkele behandelingen behaal je merkbaar resultaat. Reserveer direct een proefbehandeling en ervaar zelf dat je spoedig pijnvrij kan zijn!

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92