Analyse Onderzoek vindt kern van je pijn

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Analyse Onderzoek

De NJIP methode is een zeer effectieve Analyse- en Behandelmethode om de kernoorzaak van je pijnklachten te vinden. De methode is ontwikkeld vanuit een holistisch oogpunt. In het lichaam staat alles met elkaar in verband. Ook  voeding en beweging spelen een grote rol. In een optimaal functionerend lichaam is geen plaats voor pijn. Wij helpen je op een effectieve manier dit doel te bereiken. Neem daarom deze  eerste stap naar een gedegen onderzoek.

Tijdelijk voor € 99,00 in plaats van € 159,00.

In deze bijzondere tijd gaan mensen niet meer zo makkelijk naar de huisarts of naar een specialist.

Het gevolg is dat men blijft doorlopen met pijnklachten. Met alle nadelige gevolgen. Maar welke keus heb je als zelfbewust persoon?

NJIP biedt je een veilig en aantrekkelijk alternatief. Door middel van het Analyse Onderzoek krijg je inzicht in de objectieve oorzaak van je klachten. Het praktische, handmatige onderzoek vindt feilloos de probleemgebieden. hierdoor heb je de mogelijkheid om het probleem bij de wortel aan te pakken. Een vitaal voordeel hiervan?  Je kan snel geholpen worden, zonder lange wachttijden.

Tijdelijke korting Analyse onderzoek

We hebben een heel aanlokkelijk aanbod voor je. Deze aantrekkelijke aanbieding is slechts tot eind november beschikbaar, dus maak snel een afspraak.

NJIP methode

Hoe reserveer je het Analyse Onderzoek?

 • Onder ‘Kies Dienst(en)’ klik op  ‘Analyse Onderzoek’ en ‘Volgende’
 • Kies een voor jou geschikte datum en tijdstip en vul je gegevens in. 
 • Je kan eenvoudig vooraf betalen óf in de kliniek.
 • De factuur ontvang je altijd in de mail.

Wat onze klanten zeggen:

Ik heb er zeer veel baat bij gehad. Mijn advies is: bel ze op, leg je probleem voor en boek een onderzoek of behandeling, zie je en voel je gelijk hoe het gaat!! Succes🍀 (Jennifer)

En met mijn klachten was ik in 4 keer klaar. Echt de moeite waard in plaats van nog jaren naar de fysio! (Annemarie)

Als je nog vragen hebt?

 • Je wilt meer weten over het Analyse Onderzoek
 • Je wilt informatie over de werking bij jouw pijnklachten
 • Je wilt informatie over de veiligheid van het onderzoek en onze hygiënemaatregelen

Pak de telefoon. We staan je graag te woord!

Kom uit die negatieve spiraal!

Pijnklachten zorgen er voor dat jouw levensdoelen niet gehaald kunnen worden.

 • Bewegen is pijnlijk, waardoor sporten, wandelen, fietsen niet meer kunnen. Een minder actief leven leidt tot overgewicht.
 • Door pijn slaap je slechter. Dan krijg je een korter lontje en ben je niet zo’n leuk gezelschap
 • Vaak zien mensen aan de buitenkant jouw pijnklachten niet; dus er is onbegrip van de buitenwereld.

Voordat je het weet zit je in een negatieve spiraal met steeds meer pijn en zie je geen mogelijkheid om het zelf nog op te lossen. Herkenbaar?

Je bent zeker niet de enige

Pijn die langere tijd aanhoudt is lastig en kan het plezier in het leven ontnemen.

 • Opstaan, zitten, liggen.
 • Tillen, tuinieren, werken.
 • Autorijden, lopen, fietsen.

Het kan allemaal pijnlijk of ondoenlijk worden. Waardoor je slechter slaapt, teveel pijnstillers gebruikt, minder leuk gezelschap bent.

En je bent niet de enige. Ongeveer één op de vijf Nederlanders heeft last van matige tot ernstige, langdurige  pijnklachten. Neem een besluit. Kies voor jezelf dan pak je dit probleem nu grondig aan!

Gelukkig is er de Spier Balans Methode. Passievolle pijntherapeuten die de tijd voor je nemen en die begrijpen wat het inhoudt om serieuze pijnklachten te hebben. En veel belangrijker: dit zijn de therapeuten die de krachtige kennis en de geschikte gereedschappen hebben om er ook écht wat aan doen!

Dik doet Analyse

NJIP methode; Zo simpel als A..B..C..

De NJIP methode maakt pijnverlichting duidelijk en inzichtelijk.

ANALYSE

We starten met een onderzoek. De Analyse . We willen heel gericht behandelen, daarom moeten we exact weten wat de veroorzakers van jouw pijn zijn. Tijdens deze eerste fase doen we een handmatige test van heel jouw lichaam. Niet alleen de plaats van de pijn, want het is de ervaring dat de kernoorzaak van pijn wel eens een hele andere locatie kan hebben. Op deze manier vinden we de reden en de oorsprong van jouw pijnklacht(en).

BEHANDELING

De Spier Balans Methode is een nieuwe, enorm effectieve wijze van behandelen. Onze specialisten hebben verschillende bewezen methoden samengevoegd en verbeterd. Daardoor kunnen we met de Spier Balans Methode veel snellere en permanentere resultaten bieden dan andere therapieën. Welke voordelen dit voor jou heeft?

 • Resultaten tot wel 80% sneller dan andere therapieën
 • 90% van de behandelingen zijn effectief
 • Je hoeft geen tijd te verdoen aan alternatieven
 • gemiddeld in 3 tot 5 behandelingen pijnvrij
 • Je kan snel weer heerlijk leven, ondernemen, werken zonder te worden geremd door pijn.

Kies voor jezelf, kies voor NJIP

CONTINU BETER

Na je behandelingen ben je pijnvrij. Terug in je ‘gewone leven’ is niet altijd te voorkomen dat externe factoren je pijnklachten toch weer prikkelen. 

Om te voorkomen dat je lichaam terugvalt in de bekende problemen heeft NJIP het Continu Beter Plan ontwikkeld.  Het is een traject dat speciaal ontwikkeld is voor klanten die een risico lopen op het opnieuw activeren van pijnklachten door stress, weinig beweging, repeterende handelingen of juist zwaar lichamelijk werk.

Geen terugval

Het Continu Beter Plan is een terugkerende bezoek waarbij we een wakend oog houden op alle onrechtmatigheden in je lichaam. Daardoor worden direct beginnende problemen opgelost. Ook krijg je adviezen over hoe je lichaam in topconditie te houden. Door op de beste manier te blijven bewegen. En door eenvoudig en evenwichtig te eten. Op die manier maak je je lichaam steeds sterker, zo win je weerstand. Dat maakt je Continu Beter.

In samenspraak met je therapeut bepaal je of je maandelijks of  slechts één maal per zes maanden langskomt voor een verbeterbezoek. Het Plan is er voor jou. Het is goedkoper dan de behandeling en je kunt er op elk moment van af. Geen verplichtingen. Alleen verbeteringen.

Oh ja,…

Veel te vaak weet je niet waar je aan toe bent als je een therapie volgt. Nog vijf behandelingen? Tien? of ga je nog langer door? Wat is er eigenlijk mis met me? Boek ik vooruitgang?

NJIP staat voor transparantie. Alle resultaten van de Analyse, de Behandeling en het Continu Beter Plan kan je volgen. In elke Behandelkamer hangt een groot TV scherm aan de muur. Door een innovatief, slim systeem krijg je indrukwekkend veel inzicht in de staat van je lichaam. 

Transparantie

Transparantie en duidelijkheid volgens de Spier Balans Methode

Als we verbeteringen doorvoeren, dan voel je die direct. En je kan de voortgang ook zien. Zwakke plekken en veroorzakers van pijn worden met rode ‘stippen’ op het TV scherm in de behandelkamer aangeduid. Alle verbeteringen worden aangegeven met blauwe stippen. 

De therapeut bespreekt aan de hand van de figuren op het scherm het succes van je behandeling en de uitdagingen die resteren. Alle vragen die je hebt, beantwoorden we graag en volledig. Dat is wat wij verstaan onder transparantie en duidelijkheid. We geven je leven weer terug. En dat kan je stap voor stap volgen.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92