Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Chronische pijnklachten

Er is sprake van chronische pijnklachten als pijn langer duurt of zwaarder voor je is dan verwacht. Gewoonlijk wordt van chronische pijnklachten gesproken als deze langer aanhoudt dan drie maanden. Uit een groot Europees onderzoek blijkt dat ongeveer een op de vijf mensen lijdt aan chronische pijn (Breivik et al. 2006).

Chronische pijnklachten

Pijn heeft invloed op je conditie, stemming, denken en doen, je sociale contacten en activiteiten. Jouw conditie, stemming, denken en doen hebben omgekeerd ook invloed op je pijn. Door afleiding, beweging en (sociale) activiteiten voel je je beter en heb je minder last van de pijn. Ten onrechte wordt vaak aangenomen dat er geen remedie is voor chronische pijnklachten. De juiste behandeling van deze klachten in combinatie met lifestyle aanpassingen kan chronische pijnklachten sterk verminderen of wegnemen.

Onze aanpak

Bij NJIP hebben we onderstaande doelen:

  • Pijnklachten te onderzoeken en analyseren, zodat de kernoorzaak van de pijn aan het licht komt.
  • Mensen te behandelen aan pijnklachten met een moderne, revolutionaire en zeer effectieve methode .
  • Transparantie bieden tijdens de behandeling, waardoor de klant volledig inzicht krijgt in de effectiviteit van de behandeling.
  • Voorkomen dat pijnklachten terugkomen door aan klanten een langdurig, continu verbetersysteem aan te bieden, waardoor de klant lichamelijk en geestelijk in een steeds betere conditie komen, waardoor een grote weerstand tegen pijnklachten ontstaat.

Onze revolutionaire aanpak zorgt ervoor dat er vaak na de eerste behandeling al een heel duidelijk resultaat is.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting

Waarom kiezen voor NJIP? NJIP heeft twee doelen:

  • Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
  • Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder.

Maak snel een afspraak in Alkmaar

Aan chronische pijnklachten kan wel degelijk wat gedaan worden. Maak vandaag nog online een afspraak voor een Analyse Onderzoek waarbij de werkelijke oorzaak in kaart wordt gebracht en we zo gericht en op maat kunnen gaan behandelen in Alkmaar.

Consulteer je huisarts

Pijn is vaak een aanwijzing van ons lichaam dat er iets mis is. Soms heeft pijn een duidelijke oorzaak die weg te nemen is door de juiste behandeling. Wij adviseren je echter om bij ernstige pijnklachten, bij terugkerende pijnklachten of bij onverklaarbare klachten altijd je huisarts te raadplegen.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92