Bewegen; belangrijker dan je denkt

Bewegen of sporten?

Om je lichaam in topconditie te houden, is regelmatig bewegen noodzakelijk. Een half uur tot een uur per dag fietsen of wandelen is al een goede start. Een goede sportschool maakt het veel beter!

Het is daarbij wel van belang dat je gevarieerd beweegt. Met een uurtje wandelen gebruik je heel andere spieren dan een uurtje in de tuin werken of een aantal baantjes zwemmen.

Zonder de juiste variatie kan het toch voorkomen dat een sportief persoon last krijgt van zwakke spieren of overbelasting. Om dit te voorkomen is begeleid trainen een heel goede oplossing. Bezoek, naast een actieve leefstijl, twee keer per week een sportschool.

NJIP heeft enkele sportscholen in de omgeving van Alkmaar geselecteerd waar je de mogelijkheid hebt om aan je spierkracht te werken onder begeleiding van ervaren personal trainers.

Sportschool

Heb je interesse om een kijkje te nemen in een van de sportscholen en wil je een mooie startersaanbieding, neem dan contact op met NJIP via info@NJIP.nl.

Proefbehandeling

Regelmatig zijn de medewerkers van NJIP in de sportschool te vinden. Niet alleen om zelf fit te blijven, maar ook om GRATIS proefbehandelingen aan de bezoekers te bieden. Heb je last van een blessure of chronische pijn, kom dan gerust eens langs en schrijf je in voor een gratis proefbehandeling. Wil je meer informatie, mail dan aan info@NJIP.nl.

fit4lady

Volgende GRATIS proefbehandeling op deze locatie:
Donderdag 16 maart van 9.00u tot 12.30u

Fit4lady Alkmaar

Kracht- en conditietraining in 30 minuten

Voel je fitter en krijg meer energie. Dat kan in 30 minuten trainen per keer. Beloofd. Bij Fit4lady doe je een circuittraining met steps voor de conditie en apparaten voor de kracht. Super efficiënt én effectief. En: het blijft uitdagend.

Pilates Studio To Flow

Volgende GRATIS proefbehandeling op deze locatie:
Binnenkort op deze site

Pilates Studio ‘To Flow’

Werk bij To Flow aan je kracht, flexibiliteit en controle zodat je optimaal kunt bewegen en houdingsproblemen worden verminderd.

Zij bieden Pilatesgroepslessen op de mat aan met veel variatie. In groepslessen, maar ook privélessen! Naast Pilates bieden ze, als eerste in Nederland,  de fantastische Stick Mobility Training.

AS Family Fitness

Volgende GRATIS proefbehandeling op deze locatie:
Binnenkort op deze site

A.S. Family Fitness Center Heerhugowaard

AS Family Fitness Center in Heerhugowaard is een allround sportcentrum waar kwaliteit, persoonlijke begeleiding- en aandacht voor klanten voorop staan. Het aanbod bij AS Family Fitness Center is enorm. Je hebt de keuze uit meer dan 25 verschillende sporten en wekelijks zijn er meer dan 80 groepslessen.

Wil je met ons in gesprek om in jouw sportschool gratis proefbehandelingen te organiseren, neem contact met ons op via info@njip.nl.

Wil je een afspraak voor pijnbehandeling bij NJIP? Klik op de onderstaande knop.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-350X112