Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Spierpijn behandelen

Spierpijn ontstaat door overbelasting van de spieren maar is over het algemeen goed te behandelen. Myalgie of spierpijn heeft doorgaans te maken met een beschadiging van de weefsels van de spieren. Spierpijn kan in veel gevallen vanzelf voorbijgaan, maar spierproblemen kunnen ook chronisch zijn.  De specialisten van NJIP doen er alles aan om je kwaliteit van leven te verbeteren. Door pijn te laten verdwijnen, te laten verminderen en te voorkomen.

Spierpijn laten behandelen

Spierpijn ontstaat bijna altijd door weefselbeschadiging en is meestal een zeurende pijn. Het kan zich uiten als een stijf of pijnlijk gevoel. Soms ontstaat spierpijn bij ziekten die met koorts gepaard gaan zoals een flinke verkoudheid of griep. Een andere vorm van spierpijn is de veel voorkomende spanningshoofdpijn. Hierbij wordt de hoofdpijn veroorzaakt door een verhoogde spierspanning in de nek, schouders en schedel. Bij NJIP zetten we een punt achter allerlei soorten pijn dus laat ook je spierpijn door ons behandelen. We behandelen jouw pijnklachten met een nieuwe methode die bewezen wordt door spectaculaire resultaten. Vaak merk je na de eerste behandeling al resultaat en na zo’n drie tot vijf behandelingen is het uiteindelijke resultaat meestal behaald.

Maak snel een afspraak

Wil je je spierpijn effectief laten behandelen? Maak vandaag nog online een afspraak voor een uitgebreide intake waarbij de werkelijke oorzaak in kaart wordt gebracht en we zo gericht en op maat kunnen gaan behandelen.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting

Waarom kiezen voor NJIP? NJIP heeft twee doelen:

  • Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
  • Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92