Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Nekklachten

Nekklachten hebben vaak geen duidelijk aanwijsbare oorzaak. Je merkt op dat je een stijve nek hebt (verminderde bewegingsvrijheid van de nek) en denkt dat het vanzelf over gaat. Soms is dit ook zo en verdwijnt de pijn weer ongemerkt, net zoals hij gekomen is. Bij NJIP kunnen we uitstekend nekklachten zoals een stijve nek behandelen. Gaat de pijn niet weg en heb je ook last van sufheid, koorts of veel hoofdpijn, bezoek dan je huisarts.

Nekklachten

Nekklachten zoals een stijve nek, spontaan of met een aanwijsbare oorzaak, zijn gewoonlijk goed te behandelen door middel van onze revolutionaire therapie. In combinatie met lifestyleaanpassingen versnelt dit het genezingsproces en voorkom je herhaling of erger worden van de klachten. Door middel van een uitgebreide intake achterhalen we de oorzaak en lokaliseren we de pijn. Vervolgens krijg je van ons een behandelplan op maat voor het opheffen van de pijn: we keren deze als het ware om. Als we je stijve nek behandelen, merk je al een meteen duidelijke verbetering en meestal is er na drie tot vijf behandelingen al een maximaal resultaat.

Consulteer je huisarts

Pijn is vaak een aanwijzing van ons lichaam dat er iets mis is. Soms heeft pijn een duidelijke oorzaak die weg te nemen is door de juiste behandeling. Wij adviseren je echter om bij ernstige pijnklachten, bij terugkerende pijnklachten of bij onverklaarbare klachten altijd je huisarts te raadplegen.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting

Waarom kiezen voor NJIP? NJIP heeft twee doelen:

  • Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
  • Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder.

Kom snel van je nekklachten af in Alkmaar

Wil je je nekklachten zoals een stijve nek ook succesvol door ons laten behandelen? Wil je je niet langer laten beperken door je nekklachten? Maak dan snel online een afspraak in Alkmaar voor een uitgebreide intake en ervaar onze revolutionaire NJIP-methode.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92