Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Resultaat na 3-5 afspraken

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Gewrichtspijn

Bij gewrichtspijn zijn je gewrichten pijnlijk en/of gezwollen. Door bijvoorbeeld overbelasting, slijtage of ontstekingsziekten kan de werking van je gewrichten beperkt worden. Afhankelijk van de oorzaak en het type aandoening kun je naast gewrichtspijn ook last hebben van zwelling, stijfheid, een warme of rode huid en eventueel ook koorts of misselijkheid.

Onze behandeling van gewrichtspijn

Heb je last van gewrichtspijn en ben je misschien al behandeld maar ben je er nog steeds niet vanaf? Maak dan een afspraak bij NJIP. Wij bieden snelle, revolutionaire pijnverlichting met een merkbare verbetering al na de eerste behandeling. Het uiteindelijke resultaat wordt meestal al bereikt in drie tot vijf behandelingen. Het is bewezen dat pijn een negatief effect heeft op het levensgeluk van mensen. NJIP is het omgekeerde van pijn en dat is wat we ook doen: de eerste stap van onze aanpak is het lokaliseren van de grondoorzaak van de pijn en vervolgens het opheffen van die oorzaak; we keren de pijn dus als het ware om. Tijdens onze uitgebreide intake wordt je gehele lichaam gecontroleerd op zwakheden om zo inzicht te krijgen in de werkelijke veroorzaker van de gewrichtspijn. Vervolgens stellen we een behandelplan op en bespreken dit met je.

Ben je geïnteresseerd?

Als je last van gewrichtspijn hebt, wil je hier uiteraard graag vanaf. Ervaar ook de NJIP-methode, waarbij de eerste stap het lokaliseren van de grondoorzaak van de pijn is en vervolgens het opheffen van die oorzaak. Maak snel online een afspraak voor een uitgebreide intake in Alkmaar.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting

Waarom kiezen voor NJIP? NJIP heeft twee doelen:

  • Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
  • Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92