fbpx

Acute Pijnbehandeling

BodyCheck

Hoelang duurt dit ?
De Acute Pijnbehandeling bestaat uit een kort onderzoek, snel gevolgd door de  behandeling van het pijnlijke gebied en duurt 45 minuten.

Voor wie is de Acute Pijnbehandeling bedoeld ?
Deze intake is bedoeld voor personen die acute, ontregelende pijnklachten hebben.

De pijn is vaak zodanig dat gewone dagelijkse handelingen een probleem worden.

Soms zijn deze in het geheel niet meer mogelijk. Op basis van je telefonische reservering zoeken wij een plaatsje in de agenda om je binnen 24 uur te helpen.

Wat is een Acute Pijnbehandeling?

Vanwege een ernstige, ontregelende pijn kan je bij NJIP een telefonische afspraak maken voor een spoedbehandeling binnen 24 uur.

 

Tijdens de behandeling focussen wij op de gebieden in het lichaam die voor de ernstigste klachten zorgen.

 

Na de eerste behandeling zal je al een flinke verbetering ervaren.

BodyCheck

Wat is het resultaat van de Acute Pijnbehandeling?
Het vooronderzoek richt zich op het gebied in het lichaam waar de belangrijkste klachten zich voordoen. Zo snel mogelijk starten we de behandeling zodat je op korte termijn verlichting ervaart. Na de eerste behandeling is het raadzaam om contact te houden en zo nodig een vervolgbehandeling te plannen om de overige pijnlijke gebieden te behandelen. Je ontvangt van onze behandelaar ook advies om te voorkomen dat de klachten terugkeren.

Wat wij beloven
Acute, schreeuwende pijn vraagt om een snelle behandeling. Om die reden beloven wij om de behandeling te starten binnen 24 uur na je telefonische reservering. Ook doen wij onze uiterste best om je lichaam zo snel mogelijk weer te laten functioneren zoals je gewend bent.

Wat kost een Acute Pijnbehandeling?

De acute Pijnbehandeling van 45 minuten kost 139 euro. Deze eerste behandeling zal leiden tot een substantiële vermindering van de pijn. In samenspraak kan besloten worden tot vervolgbehandelingen. Deze kosten 87,50 euro per keer.

Wij maken plaats in onze agenda om je binnen 24 uur te helpen. Om die reden kan deze behandeling niet online worden geboekt, maar vragen we je om telefonische contact op te nemen (072 2029372) of via email (info@njip.nl).

Kliniek voor Pijnverlichting
Hamsterkoog 11B
1822CD Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92