Acute Pijnbehandeling

BodyCheck

Hoelang duurt dit ?
Voor een Acute Pijnbehandeling reserveren we twee momenten in de agenda. Tijdens je eerste bezoek (dat we altijd zo snel mogelijk plannen) onderzoeken we het pijngebied en begint je behandeling, zodat er snel verlichting ontstaat. Tijdens je tweede bezoek onderzoeken en analyseren we de diepere oorzaak van de pijnklachten. En pakken we deze grondig aan. Beide bezoeken duren 45 tot 60 minuten. Dit hangt af van het pijnniveau en de mogelijke belasting.

Voor wie is de Acute Pijnbehandeling bedoeld ?
Deze intake is bedoeld voor personen die acute, ontregelende pijnklachten hebben.

De pijn is vaak zo heftig dat gewone dagelijkse handelingen en werkzaamheden plotseling een probleem worden. Soms zijn deze zelfs in het geheel niet meer mogelijk.

Op basis van je telefonische reservering zoeken wij een plaatsje in de agenda om zo mogelijk binnen 24 uur te starten met de behandeling.

Wat is een Acute Pijnbehandeling?

Vanwege een ernstige, ontregelende pijn kan je bij NJIP een telefonische afspraak maken voor een spoedbehandeling.

 

Tijdens de behandeling focussen wij op de gebieden in het lichaam die voor de ernstigste klachten zorgen.

 

Na de eerste behandeling zal je al een flinke verbetering ervaren.

BodyCheck

Wat is het resultaat van de Acute Pijnbehandeling?
We starten met een onderzoek dat zich richt op het gebied in het lichaam waar de belangrijkste klachten zich voordoen. Zo snel mogelijk starten we de behandeling zodat je op korte termijn verlichting ervaart. Na de eerste behandeling plannen we direct een vervolgbehandeling om de overige pijnlijke gebieden te behandelen. Je ontvangt van onze behandelaar ook advies om te voorkomen dat de klachten terugkeren.

Wat wij beloven
Acute, schreeuwende pijn vraagt om een snelle behandeling. Om die reden doen we er alles aan om de behandeling te starten binnen 24 uur na je telefonische reservering. Ook doen wij onze uiterste best om je lichaam zo snel mogelijk weer te laten functioneren zoals je gewend bent.

Wat kost een Acute Pijnbehandeling?

De acute Pijnbehandeling van 2x 45-60 minuten kost 249,90 euro. Deze eerste behandeling zal leiden tot een substantiële vermindering van de pijn. Tijdens de tweede behandeling wordt de behandeling gecontinueerd. In samenspraak kan besloten worden tot vervolgbehandelingen. Deze kosten 87,50 euro per keer.

Wij maken zo mogelijk plaats in onze agenda om je binnen 24 uur te helpen. Om die reden kan deze behandeling niet online worden geboekt, maar vragen we je om telefonische contact op te nemen (072 2029372) of via email (info@njip.nl).

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting
Berenkoog 35, unit 1.22 (de Ondernemerstuin)
1822 BH Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92