fbpx

Snel van je pijn af

90% behandelingen effectief

Volgens revolutionaire methode

Pijn Scan

De Pijn Scan is de snelste manier om van je pijn af te komen. Het is een kort en doelgericht onderzoek. Onze  therapeuten zijn gespecialiseerd in het snel traceren van de kern van jouw klachten. Aansluitend wordt een individueel behandelplan opgesteld en met je doorgesproken. Wij behandelen volgens een nieuwe, revolutionaire methode die in korte tijd tot sensationele resultaten leidt. De pijnscan kan worden geboekt voor zowel chronische als acute pijn.

De Pijn Scan; snel vinden van de kern van de pijn

Pijn met een hoofdletter ‘P’ of kleine, hinderlijke pijntjes in je lichaam waar je van af wilt? Lekker doen waar je zin in hebt zonder dat je spieren of gewrichten in opstand komen?  Sporten, wandelen, opstaan, tillen, autorijden.. het zou allemaal gewoon moeten kunnen.

De specialisten van NJIP doen er alles aan om je spoedig te helpen. Door op een specialistische manier vlot de oorzaak van je klacht te vinden. Ervaar ook de NJIP-methode, waarbij de eerste stap het lokaliseren van de grondoorzaak van de pijn is en vervolgens het opheffen van die oorzaak; we keren de pijn als het ware om. Veel mensen kiezen de pijnscan als methode om zelf te bepalen welke behandeling het best past.

De pijnscan; meest gekozen eerste afspraak

De pijnscan geeft op een laagdrempelige manier inzicht in de diepere oorzaak van de pijn. In een intake van slechts 25 minuten wordt een diagnose gesteld, de oorzaak bepaald van jouw klacht. Een goede diagnose vormt de basis van, en geeft richting aan de behandeling. 

De pijnscan kost slechts 30 euro. 

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting

Waarom kiezen voor NJIP? NJIP heeft twee doelen:

  • Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
  • Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder.

Voor meer informatie

Heb je klachten en wil je snel weten welke mogelijkheden er zijn om deze te behandelen, boek dan direct online een afspraak voor de pijnscan. De scan geeft inzicht in de werkelijke oorzaak van de pijn en biedt een snelle oplossing voor de pijn waar andere behandelingen geen resultaat hebben.

Kliniek voor Pijnverlichting
Hamsterkoog 11B
1822CD Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92