fbpx

Juli 2021

Gratis onderzoek

20 minuten van jouw tijd

Informatie over het gratis hamstring onderzoek

De maand juli van 2021 staat bij NJIP in het teken van een uitgebreid hamstringonderzoek. Vanuit het centrum van Alkmaar zullen we een beperkte groep personen met hamstringklachten onderzoeken en behandelen met de nieuwe Spier Balans Methode. Lees hieronder verder voor meer informatie.

Maximaal 25 mensen komen in aanmerking

Sinds kort hebben we nieuwe inzichten gekregen over de werking van onze innovatieve Spier Balans Methode bij hamstringklachten en gerelateerde klachten als kniepijn, (lage) rugpijn, heupklachten e.d. De resultaten zijn verbazingwekkend. Graag willen wij deze eerste positieve bevindingen bevestigd krijgen door de behandeling toe te passen op een grotere groep mensen die gebukt gaan onder deze klachten. Daarom geven we jou de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan het onderzoek. Het kost je slechts 10 tot 15 minuten van jouw tijd. Maak snel een afspraak want we kunnen wekelijks maar een paar mensen aan soepele hamstrings helpen tijdens dit gratis onderzoek.

Hamstring onderzoek

Reserveer hier

Reserveer direct in onze agenda jouw deelname aan het gratis onderzoek. Op deze manier weet je zeker dat je snel kan meedoen. Aanmelden is eenvoudig, vrijblijvend en gratis

Wat is een hamstring blessure?

De spieren aan de achterzijde van het bovenbeen worden de hamstrings genoemd. Een blessure aan deze spieren ontstaat veelal tijdens het sporten, als je een sprintje trekt, een explosieve start maakt of plotseling afremt. Je kunt ook een hamstringblessure krijgen in het dagelijks leven, bijvoorbeeld door een onverwachte beweging.

Hamstring Onderzoek

Om pijn van een Hamstringblessure te vermijden ga je anders bewegen, anders zitten, anders liggen. Daardoor kunnen allerlei gerelateerde klachten ontstaan, zoals (lage) rugpijn, last van de heupen en knieklachten. Heb je last van pijnlijke of stramme hamstrings? Reserveer dan nu een plaats in het gratis onderzoek. Wees er snel bij want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

NJIP Kliniek voor Pijnverlichting

Waarom kiezen voor NJIP? NJIP heeft twee doelen:

  • Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
  • Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder.

Kliniek voor Pijnverlichting
Kennemerstraatweg 21 F
(ingang Prins Hendrikstraat, zie routebeschrijving)
1814GA Alkmaar

Telefoon: 072 202 9372 
Mail: info@njip.nl

Logo-wit-351X92